Bakblik – real good plant based food

Offerte aanvragen

Maak kennis met de eigenaar

Linzi Lemmens

Linzi, de eigenaar van BakBlik

Met sfeervolle foodtrucks, zelf gebouwd van oude paardenwagens, reist Linzi Lemmens sinds 2012 stad en land af om feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Bakblik is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol 100% vegan cateringconcept met twee wagens, en is onderdeel van Real Good Plant Based Food, waar ook Linzi's Bar Bistro Calypso in Eindhoven, en vegan fastfood concept The Future Diner onder vallen. Bakblik draait jaarlijks diverse leuke en succesvolle festivals, en Linzi geniet van de catering omdat ze direct contact heeft met de klant en het geweldig vindt om mensen te zien genieten van haar eten. De gerechten van Bakblik zijn robuust, bourgondisch en een beetje ruig. Lekkere no-nonsense gerechten, die tegelijkertijd herkenbaar en toch bijzonder zijn. Bakblik’s populairste gerechten zijn de verse Falafelwrap en de vegan Kebabwrap. Het #KEIVEGAN aanbod valt zeker niet alleen in de smaak bij de verstokte vegan of vegetariër, ook echte vleeseters eten graag hun gerechten. Daarmee maakt Bakblik een begin aan een duurzame toekomst!

Bekijk ook