Inspiratie

Voorbeeld projecten ToetToetFood in NL en BE
STW Jaarcongres


In opdracht van Room for ID mocht ToetToetFood de catering verzorgen voor het Jaarcongres van Technologiestichting STW. De foodtrucks zorgden voor de lunch, snacks gedurende de dag, happen tijdens de borrel en het diner. Tevens zorgden we voor bediening en drankjes. 
Via deze link  kun je meer foto's bekijken.

Personeelsfeest Starbucks (Lente en zomer 2018)


Starbucks heeft in 2018 2 x gebruik gemaakt van de diensten van ToetToetFood. 
De eerste keer voor het vieren van de aankomende zomer en later dat jaar om te vieren dat er een nieuwe fabriek is geopend in Italië. 
Naast de lekkerste gerechten uit foodtrucks verzorgden we hier drank, elektriciteit in de vorm van aggregaat en meubilair een aankleding. 
Via deze link  kun je meer foto's bekijken.

NN Belgium


In het te gekke museum Kanal Centre Pompidu mochten we de volledige (drank)catering verzorgen voor 400 collega's. De locatie was niet bereikbaar voor foodtrucks en hebben gebruik gemaakt van stands. Met 10 food outlets, een cava- en mocktails bar en de normale bar was er voor ieder genoeg keuze.  
Via deze link kun je meer foto's bekijken.

Foot Locker


Voor de internationale meeting van Foot Lcker mocht ToetToetFood in de Werkspoor Kathedraal in Utrecht mochten we voor 700 gasten met 9 foodtrucks het diner verzorgen.
Via  deze link   kun je meer foto's bekijken. 

Gemeente Rotterdam


ToetToetFood heeft voor de gemeente Rotterdam kleine en grote events mogen organiseren. Van het verzorgen van zomerse drankjes met Spaanse Tapas voor 50 personen tot de catering van een congres over de toekomst van de binnenstad met diverse foodtrucks.

Benieuwd naar meer foto's van evenementen die ToetToetFood heeft georganiseerd? Kijk dan hier op meer foto's