Algemene voorwaarden

Algemene voorwaardenToetToetFood maakt gebruik van de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

Aanvullende voorwaarden en praktische wensen en eisen:

Bevestigen

Mocht je een foodtruck willen boeken, gaat dit op basis van beschikbaarheid. Pas als ToetToetFood de beschikbaarheid heeft bevestigd, kan de boeking geaccepteerd worden.
Foodtrucks zijn populair en kunnen niet worden “gereserveerd” tenzij anders overeengekomen.

Dieetwensen

Mochten je gasten een speciaal dieet volgen of een voedselallergie hebben, dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden indien je het ons tijdig laat weten. Wij vernemen uiterlijk 7 dagen voor het event de eventuele dieetwensen.

Overige condities

● Bedragen in de offerte zijn exclusief BTW.

● ToetToetFood werkt met zelfstandige kleine ondernemers. Daarom vragen we een aanbetaling van 50% van de factuur. De rest van de factuur dient 14 dagen na datum van evenement voldaan te worden.

● De opdrachtgever verzorgt minimaal twee vrije groepen van 220 V per foodtruck.

● ToetToetFood gaat uit van buitenevenementen. Wanneer de foodtrucks binnen staan, moet dit nadrukkelijk worden vermeld.

● Bij slecht weer dient de opdrachtgever voor tenten/alternatieven te zorgen.

● De geboekte foodtrucks zijn minimaal een uur van te voren aanwezig.

● Kosten bij annulering: binnen 21 dagen 25% van het orderbedrag, binnen 14 dagen 50% en binnen 3 dagen het volledige orderbedrag.

● Indien de wijziging van het aantal gasten meer dan 10% afwijkt van het in de in de factuur vermelde aantal, behoudt ToetToetFood het recht de in deze overeenkomst vermelde prijzen per persoon bij te stellen.

● Opdrachtgever dient te zorgen voor voldoende parkeerplaatsen op of nabij de werklocatie t.b.v. onze (vracht-) auto's gedurende de gehele periode van opbouw tot en met de afbouw. Bijkomende parkeerkosten worden doorberekend op basis van nacalculatie.

● Eventuele vergunningen (milieu zone of eventvergunning) dienen aangevraagd te worden door de opdrachtgever.

● Kosten voor schoonmaak en/of afvalverwerking zijn op kosten van de opdrachtgever.