Blog

Never enough words to describe our love for food(trucks)

Ti Ta Tosti Trucks

02-12-2019Mieke
Een tosti, wie lust het nu niet?! Je kunt ze beleggen met zoveel lekkers, hartig of zoet, vegetarisch of met vlees. Er is niet veel nodig om een lekkere tosti te bereiden en het is een ideale snack of een heerlijke lunch! Perfect om jouw werknemers eens te verwennen. Hieronder de vier lekkere tosti trucks op een rijtje!

Een retro caravan die verrassende tosti’s en verse soep serveert: een perfecte foodtruck om een lunch te laten serveren, als je het ons vraagt! Maar ook een verjaardag of een feest in de vorm van een foodfestival roept om tosti’s en dus Gebakken Brood! Deze heerlijke tosti’s worden gebakken van boerenbrood en veel lekkere ingrediënten, smakelijk! 

Let’s Toast bakt luxe tosti’s op desem brood met diverse toppings. Heb jij zin in pulled pork, zalm, geitenkaas, pittig gehakt of pizzabeleg? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. Deze foodtruck past zich graag aan en is uit te breiden met desserts, soepen, en meer. Wil je genieten van een tosti, maar dit keer net iets anders dan met ham en kaas? Kies dan Let’s Toast! 

Borrelen, wie heeft daar nu niet al-tijd zin in? Wij wel… Een borrel komt vaak met de welbekende borrelplank, maar Tasty Tosti biedt deze plank aan met smakelijke, bijzondere tosti’s: een ciabatta gevuld met jalapeños, gehakt, tomatensaus en kaas of liever met serranoham, mozarella en tomaat? Ook de tosti kaas wordt heerlijk voor jou gebakken en voor de vegetariërs zijn er genoeg opties! Genieten! 

Dit ‘Blikje’ reist stad en land af om de meest bijzondere tosti’s te bereiden. Heerlijke ambachtelijke tosti’s met carpaccio, pulled zalm, of kip döner met homemade knoflooksaus. Er is zelfs een tosti hotdog en natuurlijk de bekende tosti hawaï, ofwel genoeg om van te smullen en eens iets anders dan de classics, dat zeker. Lijkt je dit nu ook mega lekker? Neem dan hier eens een kijkje voor meer informatie! 

Zoals je ziet hoef je bij een tosti niet te denken aan ham en kaas, er kan zoveel lekkers op een geroosterd broodje! Daarnaast heeft iedereen wel zin in een tosti tijdens het nuttigen van een lekker drankje of tijdens de lunchpauze, toch?! Ben je nog opzoek naar de drankcatering voor je feest? Wij helpen je naast het eten ook graag mee met het regelen van de drankjes en/of de aankleding, we nemen deze zorgen graag uit jouw handen! Voor vragen en meer informatie neem vooral contact met ons op, het is voor ons dagelijkse kost! 

Voor meer lekkers kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!

ToetToetFoodDelen