Never enough words to describe our love for food(trucks)

Veggie is the new hot!

04-03-2024Roxy

Het is u vast niet ontgaan, vegetarisch is helemaal hip. En wist u dat vegetarische gerechten daarnaast ook nog eens super lekker kunnen zijn? Foodtruck eigenaren van België begrijpen de nieuwste trends en dat uit zich in kleurrijke en creatieve variaties op uw feestje! Of het nou een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een snack tussendoor is; hier een greep uit het aanbod foodtrucks die heerlijke vegetarische gerechten serveert: 

Bakblik
Op zoek naar streetfood én naar duurzaam? Dan bent u bij Bakblik aan het juiste adres. Bij deze prachtige, groene foodtruck vindt u enkel vegetarische gerechten. Het vaste aanbod bestaat uit hun fantastische falafel, in burger en wrap, champignons in bierbeslag en salade van rode biet en bulgur. Liever andere vegetarische gerechten? Stevige soepen, chili met verse nacho’s en zelfgemaakte loempia’s behoren ook tot de mogelijkheden. Of lees snel verder voor andere opties! 

The Vexican
Mexicaans, maar dan net een slagje anders. Foodtruck The Vexican laat zien dat Mexicaans eten omgetoverd kan worden tot heerlijke vegetarische gerechten. Zo kunt u ongedwongen genieten van hart verwarmde en huisbereide gerechtjes. Denk aan Mexicaanse chili sin carne, quesadillas of nacho’s, maar ook aan volwaardige hoofdschotels en diverse tapas. Dit klinkt toch als muziek in uw oren? 

The Mexican Streetfood Club
Heb je het over kwaliteit, smaak en beleving; dan heb je het over foodtruck the empanada club. The empanada club, opgericht door Stefan Dille en Daan Brandenburg, die verliefd werden op deze delicatesse tijdens een rondreis door Zuid-Amerika. Een empanada is een halfrond pasteitje met hartige vulling, dat oorspronkelijk werd geïntroduceerd in Spanje. Hoewel niet het gehele aanbod vegetarisch is, biedt het wel mogelijkheden. Zo behoort een volledig vegetarisch aanbod wél tot de mogelijkheden, neem een empanada met geitenkaas en spinazie, of met champignon, emmental kaas en een sjalotje. Een pasteitje op elk soort partijtje! 

Heeft u ook trek gekregen in een vegetarisch gerecht en lijkt een foodtruck gespecialiseerd in dit type keuken u wat voor op uw feestje? We helpen u graag verder met de organisatie van elk type feest; van verjaardag tot bedrijfsfeest! 


Het ga je Toet!

ToetToetFood