Never enough words to describe our love for food(trucks)

5x foodtrucks met toetjes

06-05-2024Iris
Toetjes, een gang tijdens een diner waar iedereen altijd een plekje voor overhoudt. Want wie wil er nu het lekkerste gerecht van het diner mislopen? Niemand natuurlijk. Een lekkere brownie, mini taartjes of vers fruit met warme chocolade! Er is genoeg mogelijk in de verschillende foodtrucks om voor jouw evenement het perfecte toetje te serveren. Hierbij de vijf heerlijkste toetjes trucks van Nederland.

Bij Chic De Friemel on tour kun je terecht voor lekkere koffievariaties, thee, chai latte en (warme) choco. Maar ook homemade taarten, brownies, blondies, bars, koeken en tartelettes worden naar jouw evenement gereden met deze caravan. Wat een toetje…!

De Droomcaravan is van verschillende markten thuis: zijn het de poffertjes, crêpes en wafels of kies je schepijs en droom toetjes als dessert? Niet alleen erg lekker om op te eten, maar ook erg leuk om naar te kijken…

In deze foodtruck zijn de lekkere cocosballs te vinden. Madame Cocos serveert cocosballs in zes verschillende smaken: naturel, pure choco, witte choco, rum & rozijnen, gember & peper en een wisselende special. Dat wordt een moeilijke, maar lekkere keuze… 

Abbie's IJsbus is de perfecte foodtruck voor elk evenement, vanwege de heerlijke ijs smaken die worden geserveerd vanuit deze charmante en sfeervolle VW T2 uit 1978. Abbie's IJsbus biedt keuze uit 10 authentieke smaken, waarvan er altijd één zonder melk is voor mensen met een lactose-intolerantie. Of het nu gaat om een klein feestje of een groot bedrijfsevenement, Abbie's IJsbus is de perfecte aanvulling op jouw evenement.

Bij La Boule d'Or hebben we ons gespecialiseerd in het maken van deze lekkernij en hebben we ons menu uitgebreid met verschillende vullingen en toppings. Zo bieden we naast de traditionele Loukoumades ook Loukoumades gevuld met caramel of chocolade aan, afgemaakt met diverse toppings zoals vers fruit, slagroom en chocoladesaus. Ons menu is geïnspireerd op de Griekse traditie, maar we hebben het aangepast aan de Nederlandse smaak. Zo zijn onze Loukoumades niet alleen zoet, maar ook heerlijk luchtig en niet te zwaar op de maag.

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor toetjes, denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken of poffertjes BLOGPOST LINKEN! Voor meer informatie kunt u ook op onze website kijken of even contact opnemen, we helpen u graag! 

Het ga je Toet!

ToetToetFood