Team ToetToetFood

Wie is wie!
Meet Arjan, de oprichter van ToetToetFood, de startmotor in onze truck. Met zijn creatieve en impulsieve ideeën weet hij iedereen te verrassen en maakt hij van elk foodevent een waar feestje. Laat het maar aan Arjan over, hij regelt het! Op zaterdag stapt hij op zijn racefiets richting de appelboer. Van verse appels brouwt hij echte Rotterdamse appelcider van het merk RAM cider. En als je denkt dat hij dan geen tijd meer over heeft om zelf achter het fornuis te staan dan heb je het mis: om de drukte te vergeten geniet hij van uitgebreid koken voor vrienden en familie. Een bezig baasje die Arjan. Hoe hij dit allemaal doet? ‘Gewoon beginnen!’ 

arjan[email protected]Ankie richt zich op de Nederlandse markt bij ToetToetFood als projectmanager events. De vrijdagmiddagborrel is haar favoriete moment van de week! Een ouderwets bordspel is hierbij een must en de vegetarische borrelplank mag zeker niet ontbreken. Als Ankie in de zomer niet op het beachvolleybalveld staat dan gaat ze de foodtruckfestivals in Rotterdam af voor de sfeer, gezelligheid en het heerlijke eten.

[email protected]


...

Eduard, Ed, heeft de dagelijkse leiding van ToetToetFood in handen. Hij probeert het dagelijkse reilen en zeilen van ToetToetFood in goede banen te leiden. Hij heeft langdurig in de zorg gewerkt, maar altijd de stap willen maken naar iets wat met eten en drinken te maken heeft.
Manager van een foodtruck bedrijf.. wat wil je nog meer.. De hele dag met eten en drinken bezig!

[email protected]


Mariska richt zich op de Nederlandse markt en de truck profielen bij ToetToetFood. Bruiloften in festivalsfeer zijn haar specialiteit, dus mocht je binnenkort gaan trouwen neem dan gerust contact met haar op! Echt een favoriet gerecht heeft zij niet, zij is namelijk een echte foodlover. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Kan dit niet, gaat ze graag ergens gezellig een drankje doen.

[email protected]


Rob richt zich op het organiseren van de evenementen in België. Hij is 31 jaar en een geboren en getogen Dordtenaar die nu sinds een jaar in Rotterdam woont en vanaf heden dus ook werkt. Thuis eten of uit eten, Rob vindt alles best, behalve niet eten! Verder houdt hij van een goed speciaalbiertje en hij heeft net zo'n grote liefde voor muziek als voor eten. (Muziektips zijn dus altijd welkom!) Hij wordt er blij van om samen met Team ToetToetFood mooie evenementen te mogen verzorgen en zomede veel glimlachen te toveren op de gezichten van hongerige gasten!

[email protected] 


Willem is bij ToetToetFood de Operationele allrounder. Van aggregaat tot tent en alles wat te maken heeft met de bar, hij regelt het. Als er geen festival is dan zal hij waarschijnlijk aan het genieten zijn van een goed glas wijn met oude kaas. Favoriete activiteit: nieuwe restaurants en horeca concepten bezoeken.

[email protected]Van links naar rechts:

Fleur - Afstudeerstage 
Fleur woont in het gezellige Breda, maar komt oorspronkelijk uit een dorpje genaamd Vessem. In haar vrije tijd is ze vaak op een festival te vinden en verder spendeert ze veel tijd aan het bijhouden van de nieuwste BN'er roddels. Haar lievelingseten is risotto en dit eet ze dan ook graag samen met vriendinnen (met een wit wijntje erbij natuurlijk)! 

Esmay - Stagiaire Marketing 
Esmay woont in het Westland. Ze studeert Ondernemerschap & Retail managament en is op dit moment bezig met afstuderen. In het weekend houdt ze ervan om gezellig met vriendinnen te shoppen of een drankje te drinken in de stad. Haar lievelingsgerecht is een groot plateau vol diverse soorten sushi. 

Milou - Stagiaire Eventmanagement 
België
Milou woont in het gezellige Brabant en richt zich als stagiaire Eventmanagement een half jaar lang op de Belgische markt van ToetToetFood. Stilzitten staat niet echt in haar woordenboek, haar favoriete bezigheid is dan ook het bezoeken van festivals in de zomer of het organiseren van verschillende uitstapjes. Daarnaast kan je haar wakker maken 
voor een etentje bij een sushi restaurant. 
[email protected]

Iris - Stagiaire Eventmanagement Nederland
Iris is een derdejaars student ‘Leisure & Events’ aan de Breda University. Zij richt zich met haar stage op de Nederlandse markt van ToetToetFood. Iris vindt eigenlijk alle gerechten wel lekker, maar borrelen met haar vriendinnen vindt ze het allerleukst. In haar vrije tijd is ze actief bezig en vindt ze het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, zoals een weekendje weg. 

[email protected]