Festival bruiloft.

Een bruiloft in festival sferen met foodtrucks!    Wat geweldig dat jullie elkaar het ja-woord gaan geven, gefeliciteerd! Zien jullie het al helemaal voor je? Een bruiloft is festivalstijl! De locatie en aankleding is geregeld, de outfits     liggen klaar, de gastenlijst is gemaakt: jullie zijn er klaar voor. Na een prachtige ceremonie en gezellige middag met vrienden en familie is het tijd voor een heerlijke maaltijd. Het     inzetten van foodtrucks is de perfecte invulling om je gasten te verrassen met diverse gerechten. 
 

    ToetToetFood helpt jullie graag om deze speciale dag perfect te maken. Bij een trouwdag hoort natuurlijk smaakvol eten en dat is waar wij om de hoek komen kijken. 

 

    Wij denken aan alles! 

    Wij willen jullie ontzorgen en nemen dus met alle liefde en plezier zoveel mogelijk zorgen uit jullie handen. Willen jullie één of meerdere foodtrucks? Geen probleem, dat     regelen we voor je! Je ontvangt van ons één overzichtelijke factuur met alle details er in vermeld. Hierdoor heb je geen gedoe met meerdere facturen en bedrijven. 

 

    Naast het ontzorgen brengt het boeken van jullie festival bruiloft via ToetToetFood nog meer voordelen met zich mee: 

 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het organiseren van festival bruiloften;

 • Wij beschikken over goede kennis van het aanbod gerechten geserveerd vanuit de foodtrucks

 • Wij zijn goed in het geven van persoonlijk advies over jullie feest, wij weten met alle ervaring op zak namelijk als geen ander hoe een feest goed gevierd kan worden;

 • In onze samenwerking hebben jullie één contactpersoon voor de coördinatie en vragen;

 • Naar wens kunnen wij naast het eten ook de drankcatering, een tent en meubilair/decoratie verzorgen;

 • Wij voorzien je van één overzichtelijke offerte en factuur.


  Wat kost een festival bruiloft?

Natuurlijk is een kostenplaatje ook belangrijk voor de invulling van jullie bruiloft. Voor ons is iedere aanvraag uniek, maar om geen verkeerde verwachtingen te scheppen leggen we de kosten graag kort voor jullie uit.


Om de prijs van een foodtruck te kunnen bepalen, wordt er gekeken naar een aantal factoren:

 • Het aantal gasten;

 • Het soort gerechten;

 • De huur foodtruck (verschilt per truck);

 • De kilometervergoeding;

 • De personeelskosten.


Een festival bruiloft vindt meestal plaats in de lente/zomer en met alle bijkomende muziek- en foodtruckfestivals is dit de drukste periode van het jaar voor de foodtrucks. Doordat de vraag naar de foodtrucks hoog is kiezen de foodtruck eigenaren eerder voor een meerdaags festival dan voor een eendaagse bruiloft. Boek een foodtruck dus op tijd! We hebben meer dan 600 foodtrucks in ons bestand, dus er zijn altijd mogelijkheden.


In het drukste seizoen, het hoogseizoen, starten de prijzen van het huren van een foodtruck bij €1000,- exclusief btw. Dit bedrag is dan inclusief gerechten en drie uur service op locatie. Dit bedrag betekent niet dat de gerechten voldoen aan een volwaardige maaltijd en soms hebben populaire foodtrucks een hogere minimale omzetgarantie. 


Willen jullie de foodtrucks de gehele dag op locatie, omdat de foodtrucks ook een onderdeel uitmaken van de aankleding? Dat kan, maar dan moeten jullie wel rekening houden met extra kosten i.v.m. wachttijd van het personeel. Wij zijn ons bewust van het hoge kostenplaatje dat het huren van foodtrucks met zich meebrengt. Echter, de gerechten van de foodtrucks zijn van restaurant kwaliteit en je betaald ook voor eens stuk sfeer en beleving. 


Wij zijn benieuwd!
Hebben jullie al leuke plannen voor de bruiloft of zijn jullie opzoek naar inspiratie om jullie bruiloft nog specialer te maken?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor een duidelijker beeld hebben we een flyer gemaakt speciaal voor festival bruiloften. Stuur ons een mailtje als je deze graag wilt ontvangen en we sturen het naar je op! 


Vul je gegevens in en ontvang de gratis festivalbruiloft gids!

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Betaling loopt via ToetToetFood - We betalen de foodtruck uit direct na afloop event. De kleine ondernemer krijgt snel zijn geld. Daarnaast ontvangt hij pas zn geld als het event goed is verlopen

✅ Just - in - Case support - Foodtrucks zijn mobiel en rijden van locatie naar locatie. er kan altijd iets gebeuren. ToetToetFood heeft het netwerk mocht er onverhoopt iets gebeuren dan hebben we in veel gevallen een backup plan

✅ Onafhankelijk - We zijn echt onafhankelijk en kennen de trucks. ToetToetFood zorgt voor de beste ervaring en prijs kwaliteit verhouding. Expert in portionering van gerechten en diëten.

✅ We zijn professionals - Per jaar organiseren we honderden kleine en grote events waarbij foodtrucks altijd een rol spelen, we weten dus waarover we praten want dit is ons dagelijks werk!

✅ One stop shop - Iedere klant krijgt een vast contactpersoon, je ontvangt 1 overzichtelijke offerte voor de verschillende diensten ook wanneer je meerdere foodtrucks afneemt. We helpen je ook met aankleding, meubilair en tenten.


[email protected]
010-2614199

Privacy
Algemene voorwaarden

\n","seoTitle":"Festival Bruiloft","seoDescription":"Festival bruiloft met foodtrucks in een ongedwongen sfeer!","providers":[]},"pageExists":true}, }