Huur een Stretchtent!

Maak je festival thema af met het huren van een tent!Voor extra sfeer voor je event is een tent zeker een aanrader. Bij warme dagen kan de tent je schaduw bieden of juist beschutting bij een regenachtige dag. Wanneer je een tent wilt huren moet je rekening houden met:

  1. Soort ondergrond / Kun je grondharingen gebruiken?
  2. Het aantal gasten.
  3. Hoeveel mensen gaan er zitten of is het een staande borrel?
  4. Hoeveel ruimte is er beschikbaar om een tent te plaatsen?
  5. Heb je een podium voor de band en waar staat de bar?
  6. Is er verlichting en verwarming nodig in de tent?

We werken samen met een partner die veel diverse mogelijkheden voor tenten biedt, zoals een Stretchtent, Zweedse Tipi, White luxury, Starshade of Dome. De tenten zijn hieronder verder toegelicht met een afbeelding. 

Wil je advies over het huren van een tent? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over een passende invulling van je event! Ook de drankcatering en meubilair & aankleding kunnen we voor je verzorgen.


Neem contact met ons op via [email protected] of 010-2614199.

Huur een Stretchtent

Een Stretchtent zou je ook kunnen kennen als een bedoeïenentent. Ze zijn een aantal jaar geleden uit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen en zijn inmiddels een blikvanger op ieder event: van bedrijfsfeest tot festivalbruiloft. Stretchtenten zijn in diverse kleuren en maten te verkrijgen en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Priklichten en led spots in de tent maken het festival gevoel helemaal af.

Huur een Zweedse Tipi tent

Organiseer je een event met wat minder gasten? Dan kun je een Zweedse tipi tent huren. Ze geven veel sfeer aan je evenement en zijn een echte blikvanger. Goed te gebruiken als overkapping voor een bar of een diner. In de winter kun je een (gas)haardtafel plaatsen voor extra warmte en gezelligheid. Daarnaast is er een grotere variant van de Zweedse tipi tent, de Tipi Stratus, die aan de zijkanten af te sluiten is. Deze Tipi Stratus biedt ruimte voor maximaal 85 personen.


Huur een White Luxury tent

Nieuw in het assortiment zijn de White Luxury tenten. Deze luxe spantenten worden veel gebruikt voor stijlvolle bruiloften, tuinfeesten en diners. De White Luxury is in verschillende afmetingen te huren en voor alle seizoenen geschikt om in te zetten.

Huur een Starshade tent

Deze stervormige partytent zorgt voor veel sfeer op je evenement door z’n aparte vorm. De tent is af te sluiten met zijwanden voor de wind en regen. De Starshade wordt vaak als middelpunt op een evenement of bruiloft geplaatst als plek waar mensen elkaar ontmoeten. 

Huur een Dome tent

De Dome tent is ideaal als beursstand of overkapping op je evenement. Door de futuristische look en aparte vormgeving is ook deze tent een ware eyecatcher. De Dome tent kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en het is mogelijk om de zijwanden af te sluiten. Het is mogelijk om meerdere Dome’s aan elkaar te koppelen.