Never enough words to describe our love for food(trucks)

Boxen samengesteld door foodtrucks!

03-12-2020Lisa & Liv
We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week verschillende boxen samengesteld door foodtrucks. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn er talloze mogelijkheden!

Verras iemand met een box van The Real Gentlemen & co
Vooral nu moet je je gasten en werknemers verwennen. Laat bijvoorbeeld een borrelbox of barbecuebox bezorgen bij je collega’s. Je kan ook kiezen voor voor een wine tasting box of cocktail experience box voor je zakelijke relaties. De ‘surprise’ bag is mogelijk in allerlei soorten, denk aan een Back to Schooliebag, een Lunchbag of een Breakfastbag. The Real Gentlemen heeft voor iedere gelegenheid de ideale box!



Sinterklaas vieren met Spijs van Gijs 
Sinterklaas vieren bij jou thuis? Daar hoort lekker eten bij! Spijs van Gijs verkoopt goed gevulde sinterklaaspakketten met onder andere gazpacho en lekkere Spijs van Gijs vleesgerechtjes. Ook aan de kleintjes is gedacht: voor hen is er de kinderbox met onder andere soep, een mini pizza en diverse zoetigheden. Ben je als bedrijf nog op zoek naar een origineel kerstpakket? Spijs van Gijs biedt bijvoorbeeld een sfeer pakket, een proef pakket of een grill pakket aan! Ook verkoopt hij zijn eigen sauzen en kruiden via de webshop. 



Vier je Vrijmibo met Dr. Food
De Vrijmibo! Missen jullie het ook zo? Wil jij graag een digitale borrel organiseren voor kerst of voor een andere gelegenheid? Dr. Food verzorgt graag de culinaire aanvulling op je borrel, pubquiz of teammeeting met een lekkere borrelplank met diverse hapjes en drankjes! De planken kunnen bij iedereen worden thuisbezorgd in de omgeving van Boskoop. 



Smakelijke verrassingspakketten van Coffee on wheels
Chocolade kan iedereen wel gebruiken deze dagen! Coffee on wheels heeft in samenwerking met Rum baba coffeeroasters en MaDe chocolaterie een verrassingspakket samengesteld onder de naam surprise on wheels. In de boxen vind je heerlijke bonbons, prosecco en koffie. In Amsterdam komen ze met de liefde zelf de boxen gratis bezorgen in hun authentieke Piaggio! 



Feestelijke kerstpakketten van Bollyfoods
Bollyfoods heeft naast een foodtruck ook een eigen restaurant waar ze naast lekker eten ook mooie spullen verkopen. Dus behalve een take away currymenu verkoopt Bollyfoods ook Bollygoods: de leukste Indiase spullen! Nu de feestdagen dichterbij komen zijn er ook Bollygood Kerstpakketten verkrijgbaar, geheel in overleg samen te stellen met wijn, speciaalbier, thee, services, een kookboek en ga zo maar door. Erg leuk dus om je medewerkers, relaties, je buurvrouw of je mee te verrassen! Get curried away met deze leuke kerstpakketten! 


ToetToetFood’s Insidethedinnerbox
Om dit blogartikel af te sluiten lichten we graag ons eigen boxen initiatief toe. In samenwerking met horeca ondernemers heeft ToetToetFood een platform opgezet met verschillende soorten do-it-yourself diner boxen voor de zakelijke markt. Van streetfood tot een drie gangen diner, voor elke gelegenheid is er een bijpassende box! Naast je dinerbox kan je leuke extra’s boeken die de ervaring afmaken, zoals een wijnarrangement of een kookshow voor je collega’s met gepersonaliseerde instructievideo’s. 


Heb jij ook een box samengesteld met jouw specialiteiten als foodtruck eigenaar? Stuur een berichtje naar [email protected] en wie weet werken we binnenkort samen. 

Het ga je Toet!

Team ToetToetFood