Never enough words to describe our love for food(trucks)

5 leukste trucks voor de echte zoetekauwen!

23-12-2019Nina
De vijf leukste trucks voor de echte zoetekauwen!

Je hebt ze er altijd tussen zitten, mensen die heel de dag door alleen maar zoete dingen willen eten. Zoals taart, chocolade, poffertjes, slagroom, cake, pannenkoeken, cup cakes, cookies en ga zo maar door... heb je wel eens gedacht aan heerlijke crêpes of een volle snoepkraam bij jou op de stoep? 
Als je denkt dat dat niet kan, dan heb je het mis! Wij kunnen dit allemaal regelen om jouw feest/evenement onvergetelijk te maken!

Daarom deze vijf zoete foodtrucks uit Nederland op een rijtje!

Bij de Churrosbus kun je terecht voor de traditionele Spaanse churros, ze worden op ambachtelijke wijze vers gemaakt in de bus volgens een authentiek Spaans recept. Ze worden geserveerd met bijvoorbeeld Kaneel en suiker, chocoladesaus, aardbeiensaus of warme Nutella. De Churrosbus maakt niet alleen de lekkerste churros, ook zijn ze een ster in crêpes, donuts, wafels of smoutbollen. 

Happy chimney serveert een unieke zoete lekkernij afkomstig uit Hongarije. Deze lekkernij genaamd Chimney cake, Trdelnik, Kürtőskalács, Baumstriezel of gewoon op zijn Hollands Koek op stok, wordt in de truck op de authentieke wijze bereid. Boven een grill op houten rollen en na het grillen strooien ze er een topping naar keuze overheen! Zeker leuk als je iets origineels op jouw feest wil! 

Deze hippe foodtruck is door niemand te weerstaan. Namelijk zoals de naam zal zegt, alléén maar snoep! Deze truck heeft een nieuw en super hip concept die je op alle feestje neer kunt zetten, niet alleen de kinderen vinden dit lekker, maar alle papa’s en mama’s worden hier ook heel vrolijk van.

Op zoek naar een echte KidsFunFoodTruck? Dan moet je bij de Lunatic zijn. Deze vrolijke verschijning is een echte eyecatcher voor je event. Met zoetigheid en leuke kids-activiteiten maken de Luna's elk feestje tot een onvergetelijke middag voor de kleine gasten. Van (biologische) suikerspinnen tot glittertattoo's, in overleg zijn de heerlijkste - vrolijkste en gekste samenstellingen mogelijk.

Wie houdt er niet van? De echte Hollandse poffertjes. JoJo fietst graag met zijn bakfiets naar jouw feest, om verse poffertjes voor je klaar te maken. Voor de toppings kun je kiezen uit stoofperen kaneel, verse aardbeien met echte Belgische chocolade en eigen gebakken appel kaneel met vanille saus! Natuurlijk kun je ze ook gewoon met poedersuiker eten! ;)


Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Dan kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!


Het ga je Toet!

ToetToetFood